aslmoms Dövmeyin kimseyi 🌸💜sinir iyi değildir . Doktorum bana ; bu sen değilsin hormonların. Geçecek demişti. Eşimede bu eşiniz değil sakın unutmayın demişti. Ne kdrlık hamilesiniz. sizi tetikleyen şeyler neler ?
beyzaemir06 aslmoms ne yapıyım karnım taş gibi göğüslerimin ucu kapkara oldu hiç güzel değilim napıyım
aslmoms beyzaemir06 eee çnkü hamilesiniz 💜💜Doğumdan snra eskisinden daha güzel + anne olacaksınız. Hormonlarınız güzel gidiyor demek ki vcudunuzda değişiklikler olmuş. beyzaemir06 biri olsa onu yalandan pataklasam mutlu olurum getirelim mi mazlumu 💜💜💜😁😁😁
anneci-23 beyzaemir06 böyle hissetmeniz çok normal hepimiz öyleyiz ama unutmayın bebeğinizi kucağınıza aldığınızda hepsi geçicek muazzem bir dönemin içindesiniz ve çok çok güzelsiniz bundan eminim bu günlerinizi sinir stres yerine güzel zamanlar ve güzel düşüncelerle geçirin :)
_pearl beyzaemir06 birini dövmek için yeterli sebep mi 😂benim karnım da sert göğüs uçlarım koyulaştı ama bana güzel geldi niyeyse dolgunlaştılar😁
aslmoms yenibiranne__ hahaha dertleşelimde ben dövmeyin diyorum yenibiranne__ Bende çok sinirliyim kocamı dövesim geliyor 😆 sen dövcem diyorsun. 😁😁 kelin ilacı olsa başına sürermiş. aklıma bir video var o geldi. Karımı dövmek istiyorum ama dövmüyorum. Günah mı ? 😁😁😁 Bunu izlermisiniz.
yenibiranne__ Bende çok sinirliyim kocamı dövesim geliyor 😆 her söylediği batıyor ve aşırı trip atıyor sanki o hamile 😆
yenibiranne__ aslmoms benden çok trip atıyor sanki o hamile 😭 artık çocuğu istemediğini düşünmeye başladım
aslmoms yenibiranne__ yok yok istiyordur neden istmyecekmiş. O trip olayı tüm erkeklerde var galiba. Hamilelik olayı olmasada bir hasta oluyorlar dünyaları yıkılıyor sanki. 😁😁