gndm Bat 22, 17 sinde kasık ve sırt ağrımdan dolayı doktora göründüm betam 12 çıktı, bugün tekrar yaptırdım 121 çıktı , 28 ine randevu verdi doktor keseyi görmek için
Ronaa gndm regl olacak gibimiydiniz ? Benmde bat 23 2 gün önce bel ağrım vardı durdu bugn yine başladı regl olacam dedim bsy yok daha
gndm Ronaa ben regl olurken çok fazla ağrı çekmem normalde özellikle yanma oluyordu ama doktor bu kadar ağrı olmaz hormonlardan olabilir dedi, çünkü regl ime 1 hafta vardı,
eminekyr gndm dün benim sağ kasığım taş gibi oldu belimde çok kötüydü kasık ağrımdan zor eğilip kalkıyordum bugün sabah uyandım geçmiş test yapıyorum ama silik bat 25 bekliyorum bugünde tat değişikliği yaşıyorum
eminekyr hunerg sonucun ne oldu canım benim işler karıştı kasette çıkıyor erken testte hayalet kafayı yicem artık
bebekananas esavas27 ben hala yapmadım aşkım beklenen adet 24 ü ama hiç belirtim yok ümidim de yok 10 gün önce yaptım silik bile yoktu şimdi de yapasım gelmiyor tek çizgi görürüm diye
esavas27 bebekananas bende de hiç beliriti yok adetim geçince yine de erken gebelik testiyle yapcam bu ay çatlatma iğnesi oldum ya belki bir ümit iğne olmasaydım bu kadar düşmezdim testin peşine
Ronaa mystery94 reglime 2 gün var bu sabah test yaptm negatif bel ve kasık ağrım var sabahtan oldum olacam bekliyorum.. Bu ayda elendik malesef😞 sen ne durumdasn canm
mystery94 Ronaa bende hiç belirti yok kuzum ya bekliyorum en son 23 ünde olmuştum. işte 20 21 gösteriyo döngüye göre ama olmadım dah
mystery94 Ronaa kan 0 çıktı :( aşılamaya odaklancam artık bakalım inş ilk aşılama tutar bi regli olayımda
Ronaa mystery94 hayırlısı olsun inşallah bende dün hasta oldum yarın doktora gideceğim bakalım nasıl ilerleyecz..
Krnn1 arsesraa benim 25 nisan 2 günüm var testim silik çıktı ama bilmiyorum şuan beklemedeyim iki test yaptım bir gün arayla sonunca bir tık daha belirgindi birde akşam saati yaptım
_Mother_ Krnn1 güzel şeyler bunlar Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah 🤲🌸💖 benimde 5 gün var regl tarihime dua eder dua beklerim 🫠😍