beyzagurbuzz Almirolie İlk oğlumun adı Buğra oldu, ikinci Timur olacak inşallah. Erkek ismi olarak Ege, Cem, Kız ismi olarak Ezel (unisex), Gülce, Ada isimlerini beğeniyorum.
Mermaiddd Almirolie şimdiki aklım olsa kızıma eski isimlerden koyardım .aysegül,fatmanur,elifcan böyle isimler eski fakat sevimli
yasegenc vanilyax ya bizde devrim denizde kaldık gibi ama çok kararsızım inşallah bizim paşada sever🥹🤭
Frhnemkli Almirolie Oğlum var ismi ‘Hamza Ayaz’ kızım var ismi ‘Eliz Efnan’ ikizlere hamileyim kız demişlerdi ya iki isimden devam edip ‘Aden Lina’ ve ‘Simra Liya’ koyucam yada tek isime düşürüp ‘Ada ve Arya’ koyucam kararsızım bu konuda bakalm hangileri nasip olucak🥰 sağlıkla vaktinde kavuşalım İnşallah 🤲❤️
aslliasya Benim ismim Aslı kızımın adını Aslışah koymak istiyordum ama alışagelmiş bir durum olmadığından vazgeçtim. Asya-Sahra arasındayım 🙂
beyza_gmsgl Almirolie daha önce iki kaybımız olduğu için ve snrasında 8-9 ay boyunca her ay oldu öu olmadı umuduyla beklediğimiz için oğlumuza Duha ismini vereceğiz. Nasıl vahiy uzun süre kesildikten snra Rabbin seni terk etmedi ve sana darılmadı ayeti geldiyse (duha 5) bizim mucizemizde bu şekilde geldi.