Sevdalinka_30 Kızlar elektrikli göğüs pompası almak istiyorum hangi marka önerirsiniz indirim var mı nerelerden aldınız ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Polo Sevdalinka_30 ben avent aldım elektirkli. 2018 emzirme haftasında indirime girmişti 320 tl mi neydi. Şimdi kaç tl bilmiyorum
Sheda Sevdalinka_30 canım lansinoh ikili elektrikli aldım jokerin internet sitesinden indirimli 280e almıştım takip edersen sıklıkla indirim oluyo
Nesrinkrdnz1 Sevdalinka_30 ben indirimden e bebekten Philips avent aldım ama kullanmaya sayılı günlerim kaldı iyi mi bilmiyorum 🤔
Sevdalinka_30 Sheda ikili fiyatı iyiymiş aslında şimdi tekli o fiyatlarda bir de pilli mi alsak direkt elektrikli mi priz olan yer bulup orada yapmak gerekiyor pilli daha mı iyi
Sevdalinka_30 Nesrinkrdnz1 inşallah iyidir ya Avent ve lansinoh çok duyuyorum acaba pilli mi elektrikli mi ona da karar veremedim
oglumvebenn Nidaaa3441 bence koymalıyız , gerekirse hastaneden veriyorlar ama kendimizin varsa neden hastaneninkini kullanalım diye düşünüyorum
Cansn Sevdalinka_30 AliExpress den sipariş verdim elektrikli çiftli gayet güzel çalışıyor bir sorun yok. 130tlye aldım 15 gün içinde geldi. N11de de var aynısı.