gkc990_ Kızlar bu 3. Gebeliğim ilk defa böyle bişeyle karşılaştım bu nişan mı oluyor acaba kanlı yada kahve rengi değil belimde adet ağrısı gibi ağrısı da başladı bebek hareketli şuanda alttan batma hissi de geliyor arada bir
3melekannesiyim gkc990_ degisij bir akıntı gibi oluyor bnmde 3. Doğumda günler öncesinden öyle bahsettiğiniz şey geliyordu ama bnmki bazen beyaz bazen Şeffaftı ama gerçekten normal akıntı gibi degildi hem kalıp gibi hem yoğun ama kanlı bsey değil doğumdan önce de öyle yoğun geldi ki sonra doğum oldu
alpanne3 gkc990_ benımde sarımsı beyazımsı gelmıstı geçen hafta doktora söyledim Nısan olabılecegını soyledı
alpanne3 gkc990_ hala beklıyorum doğum yapmadım ağrılarım oluyor ama benım doktorum duşa gır ağrın olunca eğer duştan sonra geçerse yalancı sancı geçmezse gerçek sancı dedı ve her duştan sonra ağrım gectı 😅🥲
gkc990_ @alpanne3 evet öyle oluyor sıcak su ağrıları alıyor gerçek sancı degılse tabi ben suya girmedim uzandım biraz uyumuşum ağrılarım gitmiş 😅 egzersiz yapacaktım bugun sözde temizlikle birlikte o şeyi görünce elim ayağım dolaştı ilk defa başıma gelince 😬
gkc990_ @3melekannesiyim ne zaman doğum oldu siz kaç haftalıktınız geldiğinde bide benim 3 cm açılmam var ama bebek kanalda degıl