Deletedmom_877 beyzagurbuzz onu gördüm yolk sac var ya ona bitişik mi oluyor yoksa rahime mi bitişik oluyor mesela yolk sacın neresinde ☺️
beyzagurbuzz Deletedmom_877 Aa, bilmiyordum öyle bir şey olduğunu açıkçası 😇❤️ Siz bebek nerede deyince direkt bebişe baktım ben de 😄❤️
balminnak Deletedmom_877 kese boyu yazar onla uyumlu oluyor hafta kac yazıyor yolla yakın oluyor bebek resımde net cıkmıyor bazen ama tahmını 5 haftalarda gıbı sankı
Deletedmom_877 balminnak kese boyunu yazmamış doktor ama rapor olarak crlsini ölçmüş 4 mm diye sat tarihimi söyleyince 6+1 çıkardı sizce 4 mm mi oluyor 6 haftalık yoksa daha mı küçük Herşey yolunda dedi ama
Deletedmom_877 beyzagurbuzz nerden bildiniz 😊 bi de bebek yolk sacın neresinde oluyor acaba ben göremedim siz görebiliyor musunuz
beyzagurbuzz Deletedmom_877 Vallahi sizden öğrendim Yolk Sac diye bir şey olduğunu, Google dan baktım ama çok da anlamadım açıkçası. Yani bu konuda hiçbir fikrim yok maalesef 🙈❤️
Deletedmom_877 beyzagurbuzz Allah Allah bebek otdan besleniyor ya ilk zamanlar yolk sac o oluyor işte hani yuvarlak bişi var ya gebelik kesesi içerisinde o işte
123_345 Deletedmom_877 yolk saçı 5 hafta ile 7 hafta arasında görünür yolk saçı bebeği kanla beslenmesini sağlayan yapı daha sonra plesantaya devrediyor kendiliginden
123_345 Deletedmom_877 o konuda benim bı bilgim yok ☺️ bende gebeyim keske yapabilsem bebegiminkini de yapardım 🤗