Allahneverdiysee beautiful_ umarım değildir ❤️🩹 eşime söylesem mi acaba fikir istiyorum sizden . Henüz hiçbir şeyden haberi yok ben kan bile verdim
busrayilmzz06 Bence gebelik var silik de olsa oluyo Benim 3 gün gecikti kan verdim 15.612 çıktı kan vermeye git bugün derim
Ziyangillerrr_ Allahneverdiysee Hayır bende poliksitik over vardı canım o yüzden yumurtlama günlerimi bilmiyprdum doktorum adetin bittikten hemen sonra döllenme olmuş olabilir demişti ben testi yapar yapmaz ikiside çok koyu çizgi çıkmıştı
Allahneverdiysee Ziyangillerrr_ emin değilim belki geç yumurtlamış olabilirim . Testim aynı koyulukya çıktı
Busranur_mnts Allahneverdiysee hmm pek duyduğum ni marka değil inşalah yalancı çizgi değildir canım 🥺🥺
Keziban Allahneverdiysee aslında diğer teste bayağı net çıkmış hay Allah kan tahlili bir çıksın bakalım
Allahneverdiysee Keziban aynen canım merakla bekliyorum sürekli bakıyorum belki sisteme düşmüştür diye
gizemli00 Allahneverdiysee koyulaşmişsa ve adetinizin üzerinden en fazla bir hafta geçmişse verebilirsiniz kan