Allahneverdiysee Bugün testi tekrarlayacağım koyulaşma varsa eğer bugün mü kan vereyim yoksa bekleyeyim mi?
Keziban Allahneverdiysee teste çizgiyi gördükten sonra ertesi gün kan veren ben🤭 bence bugün verin en azından sonucu görmüş olursunuz
beautiful_ Allahneverdiysee kuzum bata 3 gün kala test yaptım senin gibi gördüm ertesi gün kan verdim 141 çıktı 20 gün sonra gittim 6+1 haftalık olmuştu da
Allahneverdiysee Busranur_mnts cuma günü yapmıştım böyle çıktı bugün tekrar yepecağım eğer koyulaşma varsa takipe devam mı etmeliyim yoksa kan mı vereyim
Allahneverdiysee atlasinannesi40 teşekkür ederim dün olmam gerekiyordu olmadım . Hiç belirtim yok ama o yüzden çok güvenemiyorum sadece göğüs ağrım arttı dünden bu yana
atlasinannesi40 Allahneverdiysee ben 3 gun sonra test yaptim pozitif görünce 4. Gün kan verdim. Doktorların dedigi sey 2 gun sonra artış var mi ona bakıp ona gore hamilesin diyorlar. Test almak yerine direk kan da verip netlestirebilirsin bugün canm
Allahneverdiysee Keziban 😂 ben de bir kere düştüm o hataya çok silik görüp kan verdim aonra regl oldum 😅 o yüzden net çizgi görmeden kan vermek istemiyorum canım
Allahneverdiysee Eczane aile hekiminin yanında hemen kızlar kan vereyim mi bekleyeyim mi birkaç gün daha
Allahneverdiysee beautiful_ herkesin faklı oluyor ben geç yuöurtladım sanırım bu ay 😅 ilk gebeliğimde 2 gün gecikmeyle 3 bin küsür çıkmıştı beta çizgi de kopkoyuydu ama şimdi kan versem düşük çıkar diye düşünüyorum 🤷♀️ vermeli miyim sence canım
beautiful_ Allahneverdiysee bence ver ben 10 gün geçtikten sonra verdim betam 241 çıktı ama kimyasal oldu işte ondan ötürü erken gitmek daha önemli
znnnr Allahneverdiysee sabrınız varsa bir kaç gün sonra verin yada öncesinde bi idrar testi daha yapınu yarın onun sonucuna göre gidersiniz
Allahneverdiysee znnnr bugün idrar testini tekrarlayacağım koyulaşma varsa eğer belki veririrm bugün kan
Ziyangillerrr_ Allahneverdiysee Benimde hiç belirtim yoktu gecikmemin 3. Günü gidip test alıp yaptım ve aynı gün kan verdim 6000 beta ile öğrendim. Bence beklemeyin gidin kan verin
tubitolo24 Allahneverdiysee bence artık ver canım için rahat etsin en azından birde kimyasalım kimyasal oldu diyip gezme evrene güzel mesajlar ver ben hamileyim de hamile gibi davran her insanın belirtileri bir değil balım o yüzden evrene güzel mesajlar gönderiyoruz 💖🤰🏽💕