senpoyraz Kızlar ben bugün akşamdan beri aşırı kusma ve baş dönmesiye acile gittim betam 7 çıktı sizce var mıdır yoksa hormonel bozukluk mu
Hatice_00 senpoyraz hamilelik var ama bulantı kusma psikolojik olabilir bu kadar erken başlamaz beta bini geçmeli belirti için psikolojik muhtemelen sendeki
senpoyraz Hazalibis bi kere kimyasal geçirdim ben o yüzden şuan pek şey yapamıyorum bakalım yükselmelere göre
senpoyraz Hatice_00 benim ilk gebeliğimde de erken başladı dün az kalsın bayılıyordum zor gittim hastaneye hiç böyle olmamalıyım tansiyonum da iyiydi
hilalomer hilalomer benim 49.61 Di öğrendiğimde doktor ona bile kesin gebelik var demedi gebelik olabilir iki gün sonra tekrar baktır dedi
senpoyraz hilalomer öyle yapıcam zaten bende gebeyim demiyorum bi kere kimyasal geçirdim o yüzden önemliyim hemen heyecan yapmıyorum
senpoyraz busu1 iki gün sonra bakalım artış olucakmı ben hamüleyüm diyengütmedüm zaten az kalsın bayılıyordum gözümü aşamıyordum doktor dedi değer 7 adetine kaç gün var dedim 7 gün var yükselebilir sen bi kadın doğuma git dedi
Hatice_00 senpoyraz bu ikinci gebelikse bes üzerinin pozitif olacağını biliyor olman lazımdı heyecandan mı unuttun 🥹🤣 hayırlı olsun ☘️