byzlv yeniiinirranne bence iyi yaşında bende ilk 25 yaşinda oldum anne eger ki ikinci planli olsaydı arasini cok acmazdim kizim 8 yasin da şuan 18+4haftalik gebeyim 33 yasindayim ikili teste yaş riskim cikti yaş gittikce rsikler cikiyo onun icin arayi çok acmanin anlami yok
ebrukocak yeniiinirranne bence çok güzel birşey beraber büyüyorsunuz ben ilk anne olduğumda 25 yaşındaydım şuan ikinci gebeliğim 32 yaşındayım ama ister istemez ilkine gidiyor insanın aklı özlüyorum ilk deneyimimdi çünkü bi çok şeyi ilk kızımla öğrendim onunla büyüdüm şimdi kocaman oldu 8 yaşında
tugbaakdeniz yeniiinirranne bende 23 Te anne oldum 30 da ikinci bebeğimi doğurdum 33 olduğum ay 3. Bebeğimi doğuracağım insaallah 🥹🥰 çok güzel bir yaş tahammül seviyen daha yüksek enerjin daha yüksek bence erken annelik çok güzel birsey. Ama kulaklarını tıka ve içgüdüsel annelik yap canım ilk çocuğu 9 yaşına gelmiş anne tavsiyesi 😘
GozdeKB yeniiinirranne bende 24 yaşında anne oldum gayet normal bence yaşın şimdi 30 yaşındayım 2.ye hamileyim 🥰
asli1221 18 yaşımda kızımı kucağıma aldım 26 yaşında oğlumu 28 yaşında ikinci oğlumu şimdide 31yasindayim üçüncü oğlumu doğurmaya 3 hafta kaldı 😊
aslhnkrts9 yeniiinirranne 30 da anne oldum benim için ne erken ne de geçti tamda olması gereken zamanda gelmişti hayatımıza bebeğim 💖🌸 erken anne olmak her zaman için bana daha avantajlı geliyo
bsrelif 30 yaşında anne olucam inşallah. Erken anne olmak istemezdim. Çok şey yaşadım çok yer gördüm, hazır da hissetmiyordum. Bence her şeyin bir zamanı var ve bu zaman herkes için farklı işliyor.
cavdarhilal120gmailcom yeniiinirranne İlk kızımı 23 yaşında kucağıma aldım şuan da 27 yaşında 15 haftalık hamileyim
pims yeniiinirranne ilk kızım 23 ikinci kızım 27 vee 10 yıl sonrasında 37 de de bir oğlum oldu . İlk kızımla şuan arkadaş gibiyiz 38 im şuan 15 yaşında kızım 🥰 Güzel bir yaş bence erken değil