Doğumum sezeryan oldu arkadaşlar. Suyum azaldığı için 37+6 da dünyaya geldi. Sabah 7.30 da hastaneye yatışım yapıldı. Kan alınıp tahlil yapıldı. Gop İstanbul Şafak hastanesinde oldu doğumum doktorumun ahmet Vehbi koca. Bütün hastane personeli cok ama cok ilgili ameliyathanedeki ekip mükemmel. 8.30 gibi ameliyathaneye alındım. Damar yolundan narkozlumu verdiler. Yamaklarımın kenarlarından sadece uyuştuğunu hatırlıyorum. 8.55 de bebeğim geldi 9.30 gibi de benim ameliyatım bitti ve ben uyandım. Ameliyathanede Benin’le konuşmaya başladılar ilk başta konuşurken güçlük cektim bu 3 dakika sürmüş olabilir. Bebeğim nerde iyi mi dedim. İyi mahsallah tam 4 kg doğdu dediler. Sonra sancım var dedim. Odada ağrı kesici vuracağız dediler. Odaya çıktık. Sancı adet sancısından biraz daha şiddetli arkadaşlar. Genel anestezi ile sezeryan oldum. Daha sonra odaya alındığımda bir hemşire karnıma masaj yaptı ve iki parmağı ile çatı muayenesi yaparmış gibi içimdeki kanı boşalttı. Bu biraz Çan’ımı yaktı. İki tane ağrı kesici vuruldum. 6 saat sonra yürüdüm. Sadede inanc ve cesaret sonrası cok Kolay. Oğlusum Emiyor fakat heniz Sütüm yok. Mama yiyor o yüzden. İkimizde cok mutlu be huzurluyuz cok şükür yarın çıkacağız ins.