sibel_29 Egepol sadece doğum ve sonraki rutinler için 70 bin dedi Karataş sadece doğum sonraki rutinler 80 Ata sağlık da 65
brvndag sibel_29 egepolün bu fiyatı verdiğine emin misiniz daha 1 ay önce 90 bin dediler sadece doğuma
yasem1 Avrupa cerrahi tıp normal 43 e yakın bişi sezeryan 61 e yakın bişiydi. Doğum paketi de hazirana kadar 150 sonrası 170 olabilir dediler 🤷🏻♀️.
Kubraa06 brvndag egepol gittiğiniz doktora göre fiyat çıkarıyor bana da 93 bin dedi doktordan doktora değişiyor malesef
sibel_29 brvndag dışarıdan bir doktorla anlaştınız ise onu bilemem hastanenin doktorlarıyla olursa 70 bin dedi birde kişiye göre de fiyat vere biliyorlar
yektak Bazekol sada hastanesi 70 bin dedi fotoğraf çekimi doğum çekimi vs içinde yarın gidip paket şeklinde almayı düşünüyorum sadce doğum için 50 bin istiyorlar paket daha mantıklı geldi
brvndag Kubraa06 alla alla bana doktor ismi bile sormadılar fiyat verirken çok şaşırdım şuan hangi doktor 70 bin acaba
kubragvnc günaydın merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 6 haftalık hamileyim uygulama bebegimi her geçen gün için güncel göstermiyor ilk kayıt ettiğim gün ile bilgiler hep aynı neden acaba bilgisi olan var mı
busraa_30 Bu fiyatlar gerçek mi ben 2022 yılında 5000 e medipolde doğum yapmıştım nasıl artmış bu kadar ya inanamadım
brvndag sibel_29 daha dün sordum eski fiyat 70 bindi şuanda hastanenin sadece doğum için güncel fiyatı 93 bin dedi