leylaackr Arkadaşlar benim bat 7. Gecikmedeyim 7 nisan ve 9 nisan ilk idrarla test yaptım negatifti 10 nisan normal muayene için kadın doğum doktora gittim ulturoson ve alttan muayane oldum mantar hapı ve fitil verdi enfeksiyon için birde dedi ki doktor pokistikover görünümü var ama hastalığı tanığı kesinlikle yok dedi kilo ver dedi sadece ama hala regl de başlamadı napmalıyım benim gibi olanlar varmı görünümü olup tanısı olmayanlar veya her ay düzenli regl olmayanlar varmı
ozlemozdemir09 icran hayırlı haberlerini bekliyorum bebeğim Az önce sol kasık ağrım başladı, tam da eczaneye gidiyordum test almaya. Beni ağlatti bu kasık ağrisi, eşim çok korktu, Yarına randevu aldı
leylaackr icran kilom 70 şuan regl döngüm çok iyiyidi normalde 1,2 erken veya 1,2 geç gelirdi hep ama 3,4 aydır 1,10 arası gecikme yaşıyorum bu ayda 7. Gün gecikmedeyim
icran leylaackr anladım kilonuz da o kadar fazla değil, yani doktor ultrasondan bakınca Picos olabilir mi dedi ,
ozlemozdemir09 icran şimdi uzandım bebeğim biraz daha iyiyim. Bugun tum gün evdeydim. Bir yemek yaptım baksa bir şey yapmadim. Akşam ustu yemek yerken yemegin başında girdi Agri. Ağri bir giriyor 10 dakika suruyor uzanınca geçiyor
leylaackr icran görünümü var dedi tanısı yok dedi kilo ve regl gelince verdiğim ilaçları kullan dedi birde birkaçtane test verdi reglin 3. Günü bu testleri yaptır sonuçlarını bana göster dedi
leylaackr icran vermedim daha testlerde negatif çıkınca düşünmüyorum kanda pozitif görüceğimi o yüzden kan vermedim