yasminysr Merhaba kizlar 6+3 hamileyim sabahtan beri belki 17 18 kez kustum hiç birşey yiyip icmedigim halde acile geldigimde vücudun çok susuz kalmış dediler ve yatış verdiler aranızda böyle olan var mı ?
kvsr1603 yasminysr bende ishalden dolayı olmuştu 1 hafta sürdü çok su içtim ayran içtim meyve suyu içtim sabahları bulantım oluyordu sadece
Deleted33000 yasminysr bende hamileyken çok kusardim ilk cocuklarda bunun için çok kez hastanede yatttim serumlarla toparliyorlar korkmayın hastaneden çıktığınızda doktorunuzdan isteyin haftada bir serumla bulantı ilacı verir o size iyi gelecektir damardan daha hızlı etki ediyor
sudeli4 yasminysr evet bende ilk haftalarda çok kusmaktan hastanelik olmuştum oksijen seviyem bile düşmüştü serum takviyesi ile toparlamıştım biraz olsunn. Prilam Dr kullanıyordum gece 2 gündüz 2 olacak şekilde
yasminysr Elisa0110 Daha doktora gitmemiştim küçük diye Çarşamba gidecektim ama ilk hamileligimde de 9 ay boyunca kusmustum ama bu sefer beni hastanelik edecek kadar kustum Elisa0110
yasminysr kvsr1603 ben görsem bile midem bulanıyor şimdi serumlarla biraz durdu mide bulantım ama çok düşük değerin dedi doktor
kvsr1603 yasminysr banada takviye yapmam gerek dedi ben zaman istedim probiyotik kullandım hemen atlattım mide bulantısı çok zor
yasminysr Ceku256 çok susuz kalmışım ben o yüzden yatış yaptı ama serumlar iyi geldi gibi şimdi de belim yanlarım ağrıyor çok kusmaktan dedi hemşire
Deleted33000 yasminysr olsun üzülme bu senin için en rahatlatıcı çözüm benim ucuncu çocukta da her pazartesi progestan iğne yapılacağı zaman doktorum iki serum takiyordu bikac gün iyi hissediyordum bu şekilde 4.aya kadsr devam ettik
iremykn yasminysr Bende benzer şeyler yaşadım 2 gün boyunca serum ile beslendim ilaçlarım değişti vitaminler serumuma eklendi hastaneden çıkışta daha iyiydim yaklaşık bir ay oldu tekrar o kadar kötü olmadım çok şükür 🙏🏻
MadameTussauds yasminysr Ayni seyi bende yasamistim 3 gün hastanede yatmistim serumla toparlamislardi eve gelince yine ayni tabi Allah yardimcin olsun valla yasadigim seyler geldi aklima cok zor gercekten hayattan gram zevk almiyordum