Kızlar 3,5 yaş bir kızım var kızım son 2-3 ay öncesine kadar aşırı özgüveni yüksek insanlara iletişim kurabilen duygularını ifade edebilen isteklerini dile getiren arkadaş canlısı aşırı uyumlu bir çocuğum vardı hatta inanmazsınız çok insan çocuğuyla arkadaş olsun da açılsın benim çocuğum da derdi ama gel gelelim son zamanlarda eski özgüvenli koz gitmiş korkak agresif içine kapanık utangaç bir çocuk gelmiş. Önceden etkinliklere katılıp hep en iyisi olmak ister çabalardı ama son zamanlarda hiçbir etkinliğe katılmıyor istiyor ama yapmıyor çekiniyor geri çıkıyor düzenli olarak oyun alanlarına giderdik şimdi onu bile istemiyor çocuklardan korkuyor çekiniyor bu çocuğa ne oldu nasıl oldu anlamadım bu bebek haberi mi onu bu hale soktu bilmiyorum. Ben bildiğiniz çocuğumun bu durumuna ağlamak istiyorum kendimi suçlu hissediyorum acaba bebek için erken miydi ondan mı oldu diye içim içim yiyor. Acaba geri eski haline dönebilir mi? Biz WC eğitimini kızımın kendi isteği üzerine 1,5 yaşında aldık 2 haftada öğrendi konuşmaya da erken başlamıştı. Şimdi yalnız başına tuvalete bile gitmiyor asla götüremiyorum korkuyormuş