Newmoms Kızlar iki gündür nstde sancım çıkıyor doktor bebek doğum kanalında baya aşağı inmiş dedi heran doğum olabilir suyun gelirse yada nişanın gel dedi gündüzden beri belime bıçak saplanır gibi ağrı giriyo acaba doğumum yakınmı tecrübeli anneler yardımcı olsun böyle olduktan kaç gün sonra doğum gerçekleşiyo genelde 🙄
Xaleyeren Newmoms kaç haftalıksın ben karnım indi 1 afta sonra doğum yaptım ama doğum sancısı adet sancısı gibidir ilk başlarda azar azar sonra çoğalır ve ne yaparsan yap geçmez
Newmoms 35 haftalığım erken doğum riskin var doktor kafasını göremiyorum bile çok aşağı inmiş dedi dün adet sancısı gibi yoğun ağrım vardı bugün sanki belim daha fazla ağrıyo ilk gebeliğim bilemiyorum sancın olursa ihmal etme gel dedi ama her ağrıyada hastaneye koşmak istemiyorum🙇🏼♀️
Mrvee33 Newmoms ağrı oluyor da sen nişan veya doğum belirtisi leke su vs. Bekle bence öyle git çünkü ilk doğum biraz zaman alıyor o süreçten sonrada bekliyorsun çünkü açılma vs önemli doğumun başlaması için
Mrvee33 Bende 38 +3 falan oğlumda sancım yüksek çıktı kanala inmiş dedi senin le aynı durum kısaca . Ertesi gün doğdu normal doğum 😊 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Newmoms Çok teşekkür ederim ya şiddetli bel ağrım ve hafif kasık ağrım var oturdum bekliyorum öyle herşeyini hazırladım inşallah vakitli gelir yavrum🙇🏼♀️