Saidinannesi Cansu34 tabi ki olabilir benim 22 idi değerim 1hafta sonra tekrar yaptırdım artış önemli hemen ümitsizliğe kapılmayın güzel düşünün güzel olsun. Hayırlı olsun🤗
Cansu34 Tugbax68 Sağol Aynen ikisini de bıraktım Kahve de içmeyeceğim Günde bir içiyorum normalde Türk kahvesi ama içmicem
ATC Cemsal kimyasal gebelik tekrarlamaz diyorlar ama canım ayrıca düşük bi rakam değil benim 35 çıkmıştı ilk betam oğlum şuan Yanımda uyuyor 😊
Mayasey Ya Allah aşkına ne okuduğunuzu hiç mi anlamazsınız. Kız Bi eylülde kan vermiş Bi de şimdi.. İkisi de farklı gebelikler çok kişi artış yok yazmış. Kimyasal demiş. 2 gün de bir kan vermediğin sürece bilemeyiz. 1 kere kimyasal oldu diye hep olmaz. Benim de kimyasaldan sonra normal gebelik oldu
Saidinannesi Cansu34 648oldu ultrasonda gözükmedi haliyle. 4gün sonra tekrar gittim çok küçük kese göründü.Yani 22değerini öğrendikten sonra 10günü geçti ultrasonda gözükmesi
bebekteyaparimkariyerde Cemsal geç döllenmede bta daha düşük olması gerek canım.sen doktoruna danışmalısın bence şuna her kafadan bir ses çıkar sana.ama biraz içini rahatlatmak istiyorum benimde adet günümde bthcg 99du.yani olması gereken gibi görünüyor puan için.
Cemsal bebekteyaparimkariyerde evet gec dollenme olmus mesela ben 5+5 de keseyi gordum iki hafta sonrada kalp atisi icin cagirdi bakalim
Cemsal Seyma1234 keseyi ptesi gorduk gec dollenme dedi doktor geriden geliyoruz iki hafta sonra kalp atisini duymak icin cagirdi