mlsdd Kızşar 35. Haftadsyım artık kişisel temizlik kendi imkanlarım ile çok zor. Son haftalarda ağdaya giden var mı 🥲
mlsdd marlam gittiğiniz zamanlarda herhangi bir kasılma vs oldu mu? Bir de hareketler çok kısıtlı artık, sorun yaşadınız mı?
badhomian ya valla bende ağda ile yapıyorum bacım zor oluyo tabiki ama gidip açamadım yani aynayı koyuyorum larşıma alabildiklerimi alıuorum alamadıklarımı eldivenle çekiom son kez yapmam lazım hayat çok zor bide barık oluyo ekstra sinir oluyorum 🫣😥
mlsdd Gks_01 herhangi bir problem yaşıyor musunuz? Bir de sorması ayıptır artık hareket etmek çok zor benim için. Ağda yapılırken konforu nasıl sağlıyprsunuz? Yüz üstü yatamam mesela artık
Gks_01 mlsdd yüzüstü ben de yatamıyorum yatmayın zaten yapan kişi bu konuda çok önemli ön tarafı beraber gerdiriyoruz popo kısmında da yan dönüyorum zaten eli de hızlı 15 dk da bitiyor hiç sıkıntı yaşamadım inanın büyük konfor yoksa sürekli jiletle uğraşamazdım göremiyorum zaten
mlsdd Havin49_ ben hareket alanımın kısıtlanmasından da çekiniyorum biraz, ne sağa ne sola rahat dönüyor yüz üstü zaaten yok. Sırt üstüne zararlı diyorlar