Beto Mucizelerim_06 pes etmiyorum Allahtan umit kesilmez ama geecekler de acitiyo gervekten hic yasayan yok😔😔
Mucizelerim_06 Beto bn hep kontrolle prof. E gidiyordum canim hidrops 1000 1 olan ihtimalmis oda bizlere denk geldi 4 ay oldu yavrularim kaybedeli mucizevi bi şekilde hamile olduğumu öğrendim doktorum cok kucuk ihtimal diyor en büyük korkum o
Beto Mucizelerim_06 evet o da bizi buldu Allahin takdiri Mucizelerim_06 ne kadarliksin insallah bunda bisey cikmaz ben de karnimdakine mi aciyim 2.ye tekrarlicak diye ki aciyim😭😔
Mucizelerim_06 https://www.instagram.com/p/BcIHOJ_nEV3/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=j85v4i7572p8
Mucizelerim_06 Seni hiçbirşey teselli etmez canim biliyorum ama haftası ileri olsa inan daha zor oyle cok üzülüyorum ki bu rahatsızlıkla karşılaşan annelere cok zor günlerdi :(
Beto Mucizelerim_06 etmiyo malesefki bir an da cikti bu illet herdeyi o kadar guzeldi ki eylul de kucagima alacagim derken neler yasatiyo hayat.. bi caresi olsa keske tek care bu doktor gibi gozukuyo 600 tl muayene mis doppler falan 1000 tlyi gecermis e bide uygulayacagi islemden para alir off off
Mucizelerim_06 Beto aslinda cok degil canim tabı ailenin gelirine gore değişir bn oyle doktrlar aradi ki kat kat fazlasını isteyen keske hamileyken denk gelseydin o doktra da elimde ne var ne yok verseydim malesef nasibim değilmiş
Mucizelerim_06 Canim bn ondan birşey çıkacağını düşünmüyorum genelde sebebi belli olmuyor hidropsun 1000 i aşkın sebebi varmis bnim doktrum cik detaylı incelenir anca oyle belli olur diyordu