irem84 Yoyko araba kullanan var mı acaba? Hangi modelinden memnunsunuz? Kraft Tokyo da hoşumuza gitti, 360 derece döndürebilmek vs. Hacmi de iyi geldi.. Bir de Prego Evoque ya Prego Concorde memnun musunuz?
dgngr irem84 condorde yi bilmiyorum ama prego solo ve elele hera düşünüyorum. Evoque de çok övüldü ama pahalı dige aklımda kalmış.
ela1128 irem84 Tokyo alacağım büyük ihtimalle yada Kenya tokyonun 360 derece dönüyor olması çok güzel ama puset aparatı kapanınca biraz açıkta kalıyor Kenya da hantal geliyor ama çok kullanışlı tokyo daha yakın gibi
Buhati irem84 puset kgsu yüksek olandan ve 360 derece dönebilenden al. Eğer tek seyahat edip otobüse falan biliyorsan hafif olmasına dikkat et
irem84 Melike3506 kraft Tokyo modelini incelemiş miydiniz mağazada? Biz de ikisini inceleyip arada kaldık açıkcası
irem84 Buhati puset kgsu ne demek acaba? Özür dilerim bilmiyorum🤭 Tokyo modelde 360 derece döndürme özelliği var ama puseti tam anlayamadım
Buhati irem84 canım pusetle birlikte alırsan eğer bebek arabasını pusetin uzun süre kullanılabilmesi için kilo kapasitesine dikkat et. Biz onu bilemedik 3 ay kullanabildik sadece yenidoğan baş yastığı vardı içinde çıkarılmıyordu bebeğimin kafası sığmamaya başladı kesip çıkartmak zorunda kaldık o yastığı. Şimdi bebek arabasının kendisini kullanıyoruz ama arabada puset lazım oluyor oto koltuğu gibi kullanabiliyorsun
Melike3506 irem84 evet inceledim prego evoque de kol yön değiştirerek çift yönlü kullanılıyordu. Kraftta koltuğu çıkarıp yönünü değiştirip kullanıyorsun prego daha pratik geldi bana o yüzden onu tercih ettik
irem84 Buhati teşekkür ederim, puset ne zamana kadar kullanılmalı sizce? Ne zaman büyük oturma ünitesine geçebilir? Arabaya oto koltuğu ayrı almayı planlıyoruz puseti kullanma işi bittikten sonra ama
Buhati irem84 bizimki 4 aylık oldu bebek arabasına geçiş yaptık eğer puset ile devam edebilseydik devam ederdik ama küçüldü iyice. zaten yatırılabilindiği için tam oturma pozisyonunda değil fotoğrafını atayım hatta 😅