prinkle Kızlar sabah 9 da hastanede olacağım 10 gibi sezeryana alınacağım inşallah ama şu an aşırı başım ağrıyor parol içmem sorun olur mu acaba ya
maco61 prinkle sağlıkla doğsun. sorun olmaz pek etkili bir ilaç değil zaten içebilirsin. benimde 14 gün kaldı sezeryana🥺
cizgilidefter prinkle sizlere kolaylıkla, sağlıcakla doğum diliyorum. Benim de 8 de yatışım yapılacak çok heyecanlıyım şimdilik. Hakkımızda hayırlısı bebişlerle 🥰🌸
maco61 prinkle az kaldı ama zaman durmuş gibi çok ağrım var uyku yok gümbür gümbür geldi 30. haftalar
prinkle maco61 tam o zamanlar bana da geçmedi zaman ama bir haftayı geçirdikten sonrasını hatırlamıyorum su gibi aktı sende de aynısı olur muhtemelen
maco61 prinkle inşallah sağlıkla kolaylıkla doğuralım. allah iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın😘🤲
gamzebati cizgilidefter ay 1 saat kalmış. Sonra yazın lütfen nasılsınız iyi misiniz diye Rabbim sizinle olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın🥹🤍
prinkle cizgilidefter Allah razı olsun doğumum oldu ama çok zormuş böyle beklemiyordum sağlıkla bebişlerimizle evimize dönelim inşallah
cizgilidefter gamzebati inşallah çok teşekkürler. Suni ile başlayacağı için uzun bir süreç beni bekliyor umarım iyi geçer korku heyecan hepsi karıştı 🥹
gamzebati cizgilidefter Allah’ım yar ve yardımcınız olsun inşallah, Meryem ana otunu deniyor musunuz ya da deneyecek misiniz
cizgilidefter gamzebati evet deneyeceğim. Şimdi nstdeyim, birazdan suya koyup meryem suresini rica edeceğim tanıdıklarımdan. Ne faydalı olacaksa hepsini deniyorum 🥹
cizgilidefter gamzebati doğum yaptım. Birkaç sebepten dolayı sezeryana döndük. Ağrılarım çok çok fazla, kolay bir süreç değilmiş. Allah her anneye güç kuvvet versin
gamzebati cizgilidefter ay çok korktum suan böyle yazınca siz 😰 Rabbim sağlıkla büyütmenizi bi an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim