gamzebati Benim gibi bunu yaşayan var mı acaba nasıl oluyor erken doğum oluyor mu? Ve doğumdan sonra küçülüyor mu kızlar yazın bir yaşayan varsa
izguler gamzebati hamileliğin başında 7.1 cm olan kistim, şu an 13+4 haftalığız 5.5cm’e kadar küçülmüş. Bebek büyüdükçe küçülüyor hiç korkma demişti doktorum siz de hiç endişe etmeyin 🥹♥️
Baahaar gamzebati malesef ben bebeğimi 34 haftalıkken kaybettim ölü sezaryen doğum yaptım. Ama siz korkmayın doktor 8 10 cm bile olanlar var sorun olmuyor demişti bebekten uzaktaysa
gamzebati 2bebisannesyim doğumdan hemen sonra tamamen geçti yani doğru anlıyorum değil mi hiç kalmadı
dilbermir melisaanne1 melisaanne1 ne yazıkki okdar iyi anlıyorum ki sizi çok doğal ama katlanılması çok zor bişey onun araştırmasını yapamak için buraya yazdım ağrı kesici alın ama sadece parol extra magnezyum en önemlisi doktora gidin biraz rahatlıyor
gbak melisaanne1 merhaba, kaçıncı haftanızdasınız milyonların büyüklüğü nedir, erken doğum olabileceği söylendi mi sizede?
2bebisannesyim Zeyver sezaryen oldum ama miyoma bagli değil oglum kakasını yaptı acilmam olmuyordu rahim gerideymis
melisaanne1 dilbermir doktorum endol fitil önerdi onun sayesinde ayaktayım zararı yokmuş sadece sabah akşam 3 gün kullanılması gerekiyor en fazla diğer ağrı atağına kadar alınmaması lazımmış
dilbermir melisaanne1 benimde hastaneye yatırdılar bugün bilmiyorum Allahım nasip ederse olucak düşük tehlikem var olmassada allahtan geldi Allaha gidecek