aysgl330633 Selam canım anneler, Süt çayı kullanan anneler gerçekten faydasını gördünüz mü ?Siz hangisini kullanıyorsunuz? Süit tea aldım faydasını görürüm diye umuyorum bakalım💁♀️
DarkLuna aysgl330633 ben süt cayindan fayda görmedim ama lohusa şekeri süper süt yaptı bende bide tavuk güzel süt yapıyor vitaminli oluyor kizlar
DarkLuna aysgl330633 aşkım internetten bak kalıp şeklinde kırmızı bişey ama aroması harika şekerle kaynatıyoruz ve içiyoruz güzel süt yapıyor orda aktar yada baharatcilarda bulursun en kotu Trendyol da var
DarkLuna aysgl330633 inşallah kız ama ben onu günde bir litre falan içiyordum hahahah canım tatlı çektikçe içtim ay dur aklıma geldi yarın kaynatayim bende onu içince gogsum dolu dolu oluyordu bu ara yumuşak oldular
aysgl330633 DarkLuna bende lohusayken çilek sosundan bir litre yapıp içiyordum tatlı isteğim çoktu . Zaten yanlış bakmadıysam 1-2 litre suya yapılıyor bu söylediğin . Bende öyle çok yapayım .✅🫶🏻
DarkLuna aysgl330633 evet bacım ben yapıyorum bir kalıbı iki gün içiyordum özellikle gece yatacağım zaman içiyorum gece bebeğim çok kalkıyor emmeye