_Umayinannesi miniginannesi__ uygun ve kaiteliı 9. aya kadar Herşeyi ve battaniyeleri ordan aldım 16 bin tuttu ama hersey var içinde
_Umayinannesi miniginannesi__ valla yalan olmasın yelek birtane aldım. çoğunluk kısa kollu kolsuz uzun kollu zıbın aldım. ince tulum alt üst takım birkaç çorap aldım
_Umayinannesi miniginannesi__ yeni doğan çok almadım çünkü çabuk büyüyorlar onun yerine tulum aldım müslin battaniye aldım
_Umayinannesi miniginannesi__ birtane 10lu hastane çıkışı 2 takımda 5 li olanından aldım. en azından zıbın giydirip alt giydirim diye düşünüyorum
Momlife_ Lilabio dan kalın askılı zıbın aldım tok kumaş organik %100 pamuk Hepsiburada uygulamasında daha uygundu
Momlife_ Cigit de çok kaliteli diyorlar ben Müslin örtü aldım kıyafetlerini bilmiyorum örtüsü baya kaliteliydi bence o da güzeldir trendyol ve Hepsiburada da o da mevcut
busbus9 Meryem555 E bebekte güzel indirim var şuanda . Ben oradan alışveriş yapmaya başladım . Gelen ürünler çok güzel
songulattepe Meryem555 Ben çoğu kıyafeti Lcw uygulamadan almıştım. Hem kuponları kullandım hem de kumaş ve modellerini çok beğeniyorum🙃
kardiasell Meryem555 instagram dan bebemer bebe Bebek çocuk reyonu Moda bebek Hatay var fiyatlar çok uygun Mini city ve modamızbir var kendi sitelerinden alıyorum onları kaliteli ve uygun fiyata hepsi ama genel tercihim mini city