ayse4517 Erken gebelik testinde var gibi görüyorum bende üç gün öncesi yapmıştım belli belirsizdi böyle insAllah vardır canım rabbim gönlüne göre versin
melikeaytekin Caglali gecmedı daha 2 gun var Bugunkı testlerım usttekı dun alttakı bugun koyulasmıs pembelerdede usttrkı dunn alt bugun Bunlarda bugunkı net testlerım son halı
dilekmom6 Bu testlerden almayın ya erken gebelik testi alın max 100 lira. En güvenilir sonucu onlar veriyor bence. Bir de reglin geçmesini bekle bence. Bu testten bir şey anlamadığım için var mı yok mu bir şey diyemiyorum canım
Caglali melikeaytekin değeriniz 6.90 olmasına rağmen çok belli çizgiler sağlıkla kucağına alırsınız inşallah 😊 umarım bende de vardır daha çıkmadı sonucum 😑
melikeaytekin Caglali evet o degrr gore cok bellı neden bılmıyorum ınsallah vardır sızdede bugun degerım 12.83 oldu adet gunumdu
Caglali melikeaytekin güzel artmış masallah, hayırlısı ile kucağıniza alırsınız inşallah 😊😊benimde adet gecikeli 2 gün oldu ama kan sonucum belli değil İki kasik arasındaki alt karnım sis gibi nedense