esra0395 Yarın DPO 9 olacak kendimş tutuyorum ama sabah test yapsam mı diye düşünüyorum, 9. günde test yapıp sonuç alan var mı ?
nilruhu esra0395 keşke 2 3 gün daha bekleyebilsen ama insan dpo8den sonra engel olamıyor kendine. 🥹Eğer varsa dpo9da genelde silik çıkıyor. Ama çıkmazsada kesin değil 12ye kadar şans var. 🤗
nilruhu esra0395 durabilirsen tebrik ediyorum 🥹 benim yarın dpo7 olacak daha şimdiden acaba 8de yapsam mı diye düşünmeye başladım ama asla istemiyorum dpo10dan önce yapmak 🥲
esra0395 nilruhu sürekli negatif çıkınca üzülüyoruz işte en iyisi adet gününe kadar beklemek ama çok zor 😢🥹
nilruhu esra0395 bu ay reglim gecikene kadar test falan yapmayacağım diye kararlıydım bende aslında. Ama buraya girdikçe test gördükçe yapasım geliyor benim burasıda biraz aklımı çeliyor🥹
esra0395 rabia06rabia evet aynen öyle kocama dedim al bu testleri sakla gözüm gördükçe yapasım geliyo sakladı o da🤣
esra0395 nilruhu aynen yaa benimde öyle 🥹 çözümü testleri kocama vererek buldum ben o da sakladı beklicem mecbur bakalım🤣
nilruhu esra0395 en azından 2 gün daha beklersen bence az çok test doğru sonucu verir. Belirtin var mı peki?
esra0395 nilruhu onu çok hissetmedim açıkcası, ara ara kasık ağrısı gibi bi şey hissediyorum ama belki de psikolojik bi şey bile olabilir net bir belirtim yok. senin var mı?
nilruhu esra0395 benim ara ara akıntım var 2 gündür. Dünden beri hafif bel ve kasık ağrısı ama belirti diyemiyorum. Şuan beklenti içerisinde olduğum için vücudumu dinliyorum o yüzden hemen gebelik oluşuyor diye yorumlamıyorum. 🥲
nilruhu esra0395 geçen ay kimyasal yaşadım o zamanda ara ara akıntım olmuştu biraz bu şüphelendiriyor beni sadece.
esra0395 nilruhu hayırlısı ile olsun inşallah 🥹 ben bir de iki gündür ananas yiyorum tutunmaya engel olmamıştır inşallah aklıma sonradan geldi😢
nilruhu esra0395 testim dpo 9dan itibaren silik şekilde pozitif çıktı. Kan verdim 26 çıktı. 2 gün sonra 28 çıktı. Sonra beta düşüşe geçti 4 gün sonra regl oldum.
parla94 Ben dpo11 de öğrendim. zaten döllenme sonrası yerleşme 7-10 gün sürüyor. 10 gün olacağını varsayarak test yapmıştım