Brrccu Merhaba İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece civarı en fazla 5 bin olacak şekilde detaylı ultrason yaptıran bilen var mı hastane ismi verebilecek olan biri çıkarsa çok memnun olurum bazı hastaneleri aradım telefonda fiyat bilgisi verilmiyo bazı yerlerde yapmıyor zaten
tahamommy Brrccu ben cerrahpaşa da yaptırdım florya da, öğretim üyesine randevu alırsanız ücretli oluyor 3200 civarı olmuş sanırım bi arayıp bilgi alabilirsiniz, kağıtları renksiz veriyor ama kendisi renkli inceliyor doktor, ali beniana gittim memnun kaldım
tahamommy Brrccu cerrahpaşanın kendi sitesinden girin randevu ala tıklayın, öğretim üyesi seçip ordan bakın boşluk var mı diye
Brrccu tahamommy evet 20 sinde bir boşluk var ilerleyen saatlerde arayıp fiyat bilgisi soracağım belki söylerler teşekkür ederim 💐
tahamommy zeezzee hayır gerekmiyor ama güncel fiyatı bilmiyorum ben geçen sene mayısta yaptırmıştım, forumda arama kısmına yazın giden vardır muhakkak
Brrccu zeezzee dört bin lira dedi aradığım zaman direk o doktora randevu alabiliyorsunuz Ali benian a ama doktor bilgilerine girince detaylı ultrason yapmamaktadır yazıyor ben de Başakşehir çam ve sakura Hastanesi’ne randevu aldım önden muayene olacağım doktor perinatolojiye kayıt açacak sonra da tekrar randevu alıp detayliya gireceğim arkadaşım gitmiş oraya da çok ilgililer dedi bakalım nasıl olacak ben daha 19 haftalık hamileyim sizin zaman yaklastiysa biraz uzun bir randevu oluyor
ezgi1452 Brrccu ben normalde ümraniye eğitim araştırmaya gidiyorum detaylı ultrason için direk çam sakuradan randevu alsam perinatolojiden bakarlar mı 20+4deyim şuan
Brrccu ezgi1452 önce mauyene olmak gerekmiş perinatoloji ye direk randevu vermiyolar doktorun istek yapması lazım eğer siz de devlette gidiyorsanız belki istek açmıştır doktorunuz ben işte 27 sinde gidip muayene olacağım sonra istek açacak doktor tekrar 182 yi arayıp yer bulacağım şimdi 19 haftalık muayene tarihine kadar 21 olucak perinatoloji bekleme vs dersem de 24 ü falan bulacak sanırım hemen randevu olmuyormuş
ezgi1452 Brrccu benim doktorum perinatolojiye istek açmıştı ama işte nerde yaptırıcağımı bilemiyorum zeynep kamil zaten başlı başına zor
Brrccu ezgi1452 valla 182 yi bir arayın hastane değişiyor mu doktor Zeynep Kamil e actiysa başkasında oluyormu hiç bilmiyorum
gulcegul Talep açtıysa herhangi bir devlet hastanesinden alabilirsiniz çünkü bana ikili test zamanında çam sakuradaki doktorum talep açmıştı ben yaptırmayacaktim ikili testi ama detaylı icin doktor araştırırken baktim kanuniden randevu veriyordu bana
ezgi1452 gulcegul Zeynep kamilden direk perinatoloji olmuyor diyorlar antenetal bölümüne almak lazımmış hastaneylede konuştum ama ne mhrsden ne 182den öyle bir bölüm açılmıyor bu gidişle yaptıramicaz gibi
neseee_ Valla kızlar dünde bana yeşil alan açıldı dünden beri bakıyorum perinatojiye randevu bulamadım bugün 182 yi aradım çam sakura cumartesi saat 10 da açılıyormuş yeni randevu sistemi aklınızda olsun