Fat_maa arkadaslar kizim 3 yasinda ek gidaya basladıgimizdn beri zorla yemek yediriyorum gunlerce aç kalsa ben açim demez corbayi bile agzinda tutuyor önerinleze ihtiyacim var bu sorunh yasayan var mi aranizda
Hatice_00 bsrelif altıncı ayda başlamış aslında şuan üç yaşındaymış iştah yokmuş altıncı aydan beri zorla yediriliyormus öyle anladım ben
zeyn_ppp206 Benim kızım 6 yaşına geçecek yediği şeyler belirli seyler yani elle sayılacak kafar az ve bu durum beni çok üzüyor
Fat_maa zeyn_ppp206 bende ayni durumu yasiyorum aslinda kendi istegiyle yemek yemiyor ama ben sucluluk hissediyorum sanki ben onu ac birakiyorum gibime geliyor gunumun yarisi yemek yedirmeye calismakla geciyor
Fat_maa Hatice_00 danone meyveli yogurt abur cubur vs hic birsey yemedi bugune kdr bir fellas zuber barlarini yiyor bide cok nadir meyveli sutlerden. Hergun kefir iciyor onun disinda abur cubur yedirmiyorm ztn ona ragmen istahsiz
Hatice_00 Fat_maa benim kız iki buçuk yaşında yoğurt çorbası makarna pilav ayran başka bişey yemiyor tükürüyo yeni neslin çocukları hep sıkıntılı sanırım 🤣
Fat_maa Hatice_00 ALLAH yardimcimiz olsun buyudukce daha cok zorlasiyorlar denemedigim.sey kalmadi goturmedigim.doktor kalmadi kimse istahsizligina ve uykusuna care bulamadi