Bebekkuzu Kızlar yarın çatı muayenesi olacağım doktorun erkeği kadını olmaz sağlık bu ama tabii doktorum erkek gerçi kadın olsam da çekinirdim lazere bile evlendikten 1 sene sonra utanmaktan zorla gitmiştim.. utancımı nasıl yenebilirim 🥹🥹
tahamommy Bebekkuzu şöyle düşün adam kaç bin tane görmüştür 😅 birde zaten üstüne örtü seriyolar sen hazır olunca hiç bakmadan direkt elle muayene ediyorlar utanıcak bişey yok 5 sn anca sürer buna mı stres yaptım dersin
sarilale123 Bebekkuzu saniyelik bir durum, evet insan utanıyo ama doğumunuz normal olursa zaten herkees görüyor o anda
desertbird Bebekkuzu benimki de erkek ama diz kapaklarıma kadar örtü örtüp öyle muayene etti beni doktoruna bağlı tabii de
Bebekkuzu desertbird benim de örtü örtüyorlar daha önce 12 haftaya kadar alttan bakmıştı detaylıda da alttan bakıldı ama şimdi elle muayene edilecek olmak geriyor beni kadın olsa da gerilirim🥺🥺
minikayperi Bebekkuzu Doktoruna bağlı belki ebesine baktırır benim doktorumda erkek ebesine yönlendirdi ebe bakmıştı çatı muayenesine özel hastane