gh2019 Arkadaşlar benim 12.haftam olmasına rağmen karnım çıktı belirgin. Bir buçuk kilo aldım ilk gebeliğim. Şişkinliğimde var bana dediler ki ilk aylarda hiç büyümemeli ilk gebelikte. Üzüldüm yani çok kilo mu alacağım acaba? Benim gibi olanlar var mı?
Nursemomm gh2019 bebek 16 hafta civarı yukarı dğru çıkar ondan önceki büyük karın gaz vs o yüzdendir hatta sabah ilk kalktıpınızda karnınız dümdüz gelir gözünüzü akşama geceye doğru büyüdüğünü hissedersiniz
A_S_K gh2019 Hiç kilo almadım ama karnım belli biraz şiş elimi sürünce hissediyorum kişiden kişiye değişir iç karınla alakalı diye biliyorum dar olanın hemen öıkıveriyor birazda gaz şişkinliği oluyor tabi 😊
Popmum gh2019 iç karnın geniş değildir gayet normal benim de çıktı şu an 33+4üm 10 kilo aldım göbeğimden başka yerim almadı ama.
Beyazlale Benimde karnim sisti bayaga aslinda cokta gazim var ama inmiyor gaz olsa inerdi heralde herkez diyor bayaga belli oldu diye 12. Haftalarda belliydi suan 14 olduk
Hnfvndk gh2019 bnım 9da cıktı oyle inip cıkan gobek degıldı hep şişikti. Yanı gaz degıl buyuyebılr vücut tıpıde etkılıdır
Nurozsln 11+1 benim de belirgin göbeğim. Kişiden kişiye değişir canım, aman kilo alırsakta alırız bebeğimiz sağlıklı olsun da verilir kilolar ♥️
Ga35 gh2019 ben 13 haftalıgım 11 de cikti karnım zayıftım zaten 2 kilo aldım önceden spor yaptigim icin karnım dümdüz ve belim inceydi . Suan belim kalın ve baya şiş bi karnım var aşırı sert sabah uyandıgımda da aynı çatlıcam herhalde :((( 😕😕
Tazegelin12 gh2019 ilk 3 ay 1.bucuk 2 kilo almak normal benim sislikten dolayi 6 aylik hamile gibi duruyodu 😁😂