vajzkzanoz Kızlar memnun kaldığınız inositol var mı 2 paket venatura kullandım hamile kalma amaçlı bu daha iyi dediğiniz var mı acaba
Denizz44 vajzkzanoz ocean İnositol kullanıyorum insülin direncim var pcostan dolayı şuanlık iyi adetlerim düzene girdi
adana2 vajzkzanoz ben ocean polysitol inositol kullanmıştım, diğer ay gebe kalmıştım, onun faydası var mı bilmiyorum ama, onu kullandıktan sonra gebe kalmam tesadüf olamaz bence. Ama düşük oldu.
balmumu2 Doktor bana combinol verdi canım Henüz kalamadım çünkü visanne kullanıyorum kistlerim için 3 ay kullanmak zorundayım 3 ay regl olmayacağım yani ondan sonra inşallah kalırım
fatmabaki Selim_Alparslan bende sadece görünümü vardı belirtileri yoktu yumurtayı kaliteli hale getiriyor ben aynı zamanda kuru incir de yedim ve çatlaması içinde havuç kutladım☺️
balmumu2 vajzkzanoz Benim Çikolata kisti ve kanamalı kist dedi, doktor ikisi yan yana sağ yumurtalıkta 7 buçuk cm i aşıyor dedi canım
fatmabaki vajzkzanoz evet iyi bir inositol sabah akşam yemeklerden sonra tükettim iki kutu bitti adetimin 3.günü başladım 24 ocak sat 20 Şubat ta test yaptım silik ile öğrendim
elif2346 nk93 fiyat olarak ne kadara alıyorsunuz hem az hemde pahalı bir ürün sanırım trendyolds baktımda
smyyy95 nk93 bende geçen ay kullandım adetimi düzene soktu ama gebelik olmadı bu ayda ocean polysitol başladım