anneyim_ Düşükten sonra ne kadar sürede hamile kaldınız Ocak ayında düşük yaptım 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıktı ve kalp atışı yoktu sonra ki ay adet oldum bu ay adetime 6 gün kaldı ilk hamileliğimde ağız kuruluğum vardı düşükten sonra geçti bu ay yine oldu acaba hamileyim diye düşünüyorum aynı zamanda kasık ağrımda var test yaptım negatif erken midir test için bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı yardımcı olur musunuz
gulsahbaydemir anneyim_ bende düşük yaptım adet olmadan peşine yine hamile kaldım adet dönemini bekledim ben, adet olmayınca test yapmıştım pozitif çıkmıştı. sizde Bi gününüzü bekleyin isterseniz.
QuenMom anneyim_ canım bir ay adet ol bi temizlensin için. Sonra kalırsın İnşallah. Ben adet oldum sonra hamile kaldım. Sağlıklı olan o. Tabiki düşük doğal yolla 9 haftadan önceyse geçerli. Büyükse bebek kürtaj varsa 3 ay.
Gbygh anneyim_ adet gununuzu beklemeniz daha mantikli, bende dusuk yaptim ocakta, ilk 2 ay bekledim sonra korunmayi biraktim ve kasimda hamile kaldim
Zulubik Ben de düşük yaptım 10 gün oluyor hala kanamam var ama azaldı bayağı. Doktorum 40 gün sonra filan ilk adetini görürsün dedi. Sonra hamile kalabilirsin korunmana gerek yok dedi.