halkatatlisi Kızlar 37+6 haftadayız pelvis kemiğin bacak arası kısmı yatarken sağa sola dönerken otururken o kadar sızlıyo ki zor hareket ediyorum. Son haftalarda olan arkadaslarım sizde yasıyor musunuz aynı durumu? İlk gebeliğimde hiç yasamamıstım bunu
suragungor halkatatlisi ben 20. Haftadan itibaren son haftaya kadar o agriyi cekmistim gercekten cok zor oluyor
beyzagurbuzz halkatatlisi Biz de 37+1 deyiz, yaklaşık 2 haftadır bende de var. E bebiş artık büyük, başı aşağıda oluyor genelde, oralara da baskı yaptıkça ağrı yapabiliyor 😇❤️
Zarifhnm1 halkatatlisi sizin haftanızda pelvik normal bence orası genişlemeye başlar vücutlarımız kendini doğuma hazırlıyor
halkatatlisi eslemoms magnezyum falan da kullandım ama hiç bana mısın demedi onunla ilgiliyse diye. Doğum mu yaklasıyor diye düsünüyodum çok erken haftalarda yasaynlar da varmıs
eslemoms senemyetis gün gectikce ağırlaşıyoruz bence ondan böyle oluyor ilk gebeliğimde de böyleydi benim ağrılarım
bebee1 @halkatatlisi 9 haftalıgım bende de oluyor kendimi normaldir heralde diye avutuyorum (ilk gebelik)
halkatatlisi bebee1 çok erken baslamıs ben suan bile çok zorlanıyorum ilerki haftlarda daha zor olur sizin için ağırlastıkça
senemyetis eslemoms inşallah ağırlaştığımız içindir ya öyle olsun yeter ki sağlıkla gelsinler evlatlarımız 🙏
halkatatlisi suragungor oturduğum yerden kalkarken yataraken sağa sola dönmeye çalısırken içim gidiyo 😢
bebee1 @halkatatlisi evet ama her zaman olmuyor ayakta cok kalınca veya dışarda gezdikce artıyor Hareketle alakalı sanırım dinlenin siz de bol bol🥰