PamukAnne Dsa ben tam iki hafta önce gitmiştim 1.100 grm gibilerdi bundan sonra daha da hızlıkilo alırlarmışş inşallahh
Serap1090 Benimde 10+3ikizlerim var doktorum 7.haftada gördü çift yumurta dedi 9.haftada çift yumurta ama tek olma şansıda var dedi eğitim araştırma hastanesine görünmemi istedi açıkçası biraz korktum
SrplHarmankaya Ikizzz 31+5günlük çift yumurta ikizlerine hamileyim başlarda çok sıkıntı yaşadım. Elhamdülillah su an. Çok iyiyiz bol bol dinlenin yormayın kendinizi bide doktorunuzun tavsiyelerini mutlaka. Uygulayın ama en önemlisi dinlenmek...
kumsal__ SrplHarmankaya RABBİM hayırlara yordursun canım bendede hamilelik yok ama hep erkek çocuğu görüyorum dün gece de gördüm bazen pskilojikte olabiliyor bazı rüyalarda haberci rüyada olabiliyor canim
SrplHarmankaya DidemBellikli korkma canm. İlk gebelikte geç hissedilirmiş bide ikizlerde bende 20 den sonra hissetmiştim
PamukAnne Dsa maşallah Rabbimin hikmetine sual olmaz inşallah 35 36lara kadar saglıkla taşırız yavrularımızı
PamukAnne Dsa nstye girdin mi canım cok mu kasılmaların ? Rabbim yar yardımcın olsun inşallah iyi haberlerini bekliyorum
PamukAnne Mi1007 malesef yiyemiyorum yumurta hamileligin başında çok güzel tükettim ama şimdii yutamıyorum bile peynir yogurt süt olarak destekliyorum yoksa yumurta çok yararlı ama 😣 köfte derken ?
Mi1007 Dsa yatmadan önce meyve yemekte zararlı bence. Şeker var sonuçta doğalda olsa. Bnce meyveyi ara öğünlerinizde yiyin 7 den sonra pek bişey yemeyin hafif şeyler dışında
Mi1007 PamukAnne bende yiyemiyorum çok kötü öğürüyorum doktora peynir kaşar süt ddm oda olur ama yumurta önmli dedi. Bebeklerimin biri ufak o yüzden hergün iki köfte ve iki yumurtam var mecbur yiyorum yeterki işe yarasın
Dsa PamukAnne nst'ye bağlı yaşar oldum son 2 haftadır. Bebekler beyaz gürültüde rahat ederler benimkiler nst sesinde rahat edecekler 🙊 Şuan kasılmalarım baya bir azaldı serumlarla ve ilaçlarla bakalım ne kadar devam edicek. Doktor 32 ye kadar beklicekler diyor inşallah 🙏