biranneadayii_1 Kızlar merhaba idrar yolu enfeksiyonum olduğu için doktorum bu ilacı yazdı. 5 gün kullanıcaksın dedi, kutu üzerinde de günde 3 defa yazıyor. Günde 3 defa bana çok fazla geldi bilemedim. Kullanan var mı aranızda? 21+2 günlük gebeyim
bilgis biranneadayii_1 ben kullandım gayet iyi bir ilaç tozlar hiç bir işe yaramaz üç doz belki fazla olabilir ama demekki enfeksiyon fazla. Doktorlar emin olun fayda zarar hesabı yapıyorlar bizim sağlığımızı düşünerek ilaç yazıyor günde bir defa al çok güzel bir ilaç faydalı bir ilaç rabbim şifa versin inşallah 🥰
nazire_uzun Ay bana 7 haftalık hamileyken vermişti kullanmıştım berbat bir ilaç mide bulantısı falan yapmıştı 100lüktü zaten ikinci trimestrda verilen bir ilaç demişti aile hekimime de sormuştum hatta enfeksiyonunuz yüksektir doktor mecburen vermiştir tabi ben 7 haftalık gebeyken kullandığım için pişmanım hala orası ayrı şuan 35 haftalık gebeyim herhangi bir sorun olmadı
bilgis nazire_uzun herkesde aynı etkiye yapmıyo ben gayet memnunum o ilaçtan diğer toz ilaçlar bana hiç faydası olmadı sürekli olarak enfeksiyon yenilendi ama bu ilaç tamamen kesti enfeksiyonu
nazire_uzun bilgis ilk zamanlar bir mide bulantısı durumu oluyor zaten ya belki de denk gelmiştir ya da tetiklemişte olabilir evet
african Ben 3-4 haftalık hamileyken kullanmıştım. Enfeksiyonum geçmişti ama ciddi şekilde ishal olmuştum, 3 hafta sürmüştü. Sadece 3 gün kullanıp bırakmıştım.