tubitolo24 Kızlar Çarşamba 55 Cuma 196 Pazar yani bugün 507 olmuş doktor beta takibi yapma artık cumartesi gel keseyi görelim dedi ama daha önce kimyasalım olduğu için dayanamadım umarım sağlıklı devam eder
aslhnkrts9 tubitolo24 endişe etme kimyasal olsa hem değer düşerdi , düzenli artış olmazdı gayet güzel artmış senin
nuros_ Ya kızlar bir şey sorcam ben 6 ve 8 nisanda beta baktırdım bir daha baktırayım mı kararsız kaldım beni aydınlatın lütfen 🌸 sonuçlar da 129 ve 493
tubitolo24 nuros_ gayet güzel artmış bence sizinkide ilki 4 kat artınca doktorum bana tekrar yaptırmana gerek yok dedi ama ben dayanamadım bugün gidip yaptırdım🥹💕
tubitolo24 nuros_ evet canım daha önce de iki kere kimyasal yaşadım şuan da kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden dayanamadım verdim bugün
nuros_ tubitolo24 bende 1,5 yıldır istiyorum ilk kez gebelik oldu içim rahat etsin diye vericem galiba inşallah ikimizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi 💕💕
tubitolo24 nuros_ ay çok sevindim 💕💕 inşallah tutunurlar sağlıkla kucağımıza alırız kaç haftalık gözüküyor senin🤰🏽
nuros_ tubitolo24 amin aminn 💕son reglime göre bugün 4 hafta 2 gün gözüküyor çarşambaya randevu alıp doktora gideyim diyorum
tubitolo24 nuros_ evet gözükür bence kabadan bi hesap yaptım Salı günü sizin betanız 4000 oluyor gibi 😂