mutluluk_2 İyi günler kızlar geçen gün doktora gittim ultrason da bakarken çocuk çok zayıf çılız dedi son adet tarihinle uyuşmuyom küçük dedi son adet tarihim 06.02.2026 9 hafta 2 günlük olması lazım 7 haftalık olarak çıkıyo ultrason da
mutl mutluluk_2 geç döllenme büyük ihtimal içinizi rahat tutun benim ki de 4 gün geriden geliyor . 9+4 ama 9 haftalık çıkıyor . Döllenme ile alakalı . İleride haftasını yakaliycak . Oğlum da ilk haftalarda küçükken son haftalarda hep 2 hafta önden gitti o yüzden korkmayın
MH35 Kan akışı zayıflığı olabilir benimde kızımda haftasına göre gerilik varmış dopler çekildi onda çıktı doktor bebeğn beynine giden kan akışı zayıflığı var o yüzden beslenemiyor bebek hemen almamız lazım dedi 35.haftada alındı
mutluluk_2 MH35 benimde içim rahat etmedi başka bi kadın doğum doktoruna randevu aldım o ne dicek bakalım çok korkuyorum
MH35 mutluluk_2 Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah bol bol su için bebeğin gelişime yarayacak yiyecekler tüketin bakalım
mlsoz Daha çok başındasınız geç döllenmedir büyük ihtimalle benim de geç döllenme gecikmenin 7.gübü idrarda pozitifleşti
cansuAtilaaa Bana da kafası bir hafta önde gidiyor gelişimi dedi ama benim de moralim bozuldu ne demek oluyor