saziment GozdeKB nasıl bir his bacım ben karnımda baskı hissediyorum bebek büyüdüğü için sanırım hareketi naısl bir his ki nasıl anlayabilirim
GozdeKB saziment damar segrimesi gibi kelebek çırpıntıs gibi olabilir karnın içerden geriliyor gibi oluyor 2 haftaya kadar hissedersin inşallah ilk gebelikte geç hissedilebiliyor
saziment GozdeKB ayy inşallah bacım o dediğin şeyler hep oluyor ama hareket olduğunu düşünmedim gaz ya da bağırsak hareketi diye düşündüm
birprens GozdeKB amin çok teşekkür ederim tatlım 🥰 sağlıkla ve kolaylıka hepimiz kucağımıza alırız inşaAllah 💓
beyza_gmsgl GozdeKB sat 16 aralık fetal dnada erkek çıktı ultrasonda da yaya yaya gösterdi kendini oğluşum
minikmucizem20 beyza_gmsgl nasıl gösterdi ultrason fotosu var mı merak ettim benimki de büyük gösterdi de bi kızım var şimdi erkek bebişe hamileyim
GozdeKB beyza_gmsgl bende fetal dna ile 14.haftada öğrendim kendini göstermedi benim oğlan geçen hafta bu hafta cuma günü gördük şükür 😅
beyza_gmsgl minikmucizem20 var şuan dışardayım eve geçin e atarım size resmen bacaklarını iki yana açıp şov yaptı 🤣
maviik Benim de Sat 18 aralık cinsiyet kız, hareketlerini hissetmiyorum sadece sol alt kasığımda baskı hissediyorum bugün
cglzbk sat 19 aralık, 16+3 teyim. cinsiyet erkek, ilk gebeliğim, hareketleri hissetmiyorum hissetsemde emin olamıyorum ne hissedeceğimi bilmediğim için🥹 sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi allah’ın izniyle 💙 🧿 🪬
zynpsg 16+4 cinsiyet erken belli oldu kız dedi ikinci gebeliğin hareketleri de 2 gün önce hissettim ama böyle pıt pıt kalp atışı gibi
busrayilmzz06 Benim 5 aralık hala cinsiyetini bilmiyorum bi kız dediler bi erkek fetal dna verdim cinsiyetini söylemediklerini söylediler 😅
busrayilmzz06 cglzbk genoks firmasına yaptırdım söylemediklerini sonuçta da yazmadığını söylediler sonuç çıkınca oraya tekrar gidip sormayı düşünüyorum