Beyazlale Canin bendede oluyor az yataktan kalkip diger odaya gideyim kalbim cikacak gibi oluyor ve cok cabuk yoruluyorum ekg cekildi ritim bozukluğu cikti kardiyolojiye gittim normaldir hamilelikte biseyin yok dedi. Olabiliyormus gebelikte
Zeyneb35 Beyazlale bende ekg çektirdim yüksek çıktı ee kan idrar verdim demir eksikliği kansızlık b12 eksikliği çıktı bende
ebru_ornek23 Zeyneb35 arkadaşım çocuk senden beslenirken senin oruçlu olman hiç doğru değil, saat başı acıkıyorsun tutma oruç bir zahmet. Vücudundaki kan basıncı artıyo ya çarpıntı ondan oluyo, bende de vardı haftam ilerleyince geçti.
Zeyneb35 ebru_ornek23 bir tek sorun o değil oruçtan olan bir şey değil ben bir gün oruç tuttum . Buda sizi ilgilendirmiyor
Sensam Zeyneb35 bende doktora söylemiştim bu şikayeti kalp doktoruna falan yönlendirdiler doktor gayet sakin bi şekilde gebelikte zaten kalp atış hızı artıyor korkulacak bişey yok o an panik yaparsan daha fazla artabilir çarpıntın dedi olabildiğince sakin olmaya bak dedi korkma bi sorun çıkmaz Allahın izniyle 🤗
Bilgeferhat Zeyneb35 benimde var ama hamilelikte nefes darlığı falan olur diye söyledikleri için pek önemsemedim normalde de kalbimde çok çarpıntı olurdu hamilelikten önce ama şimdi namaz kılarken dinlene dinlene kılıyorum yemek yerken bile bazen nefessiz kalıyorum çarpıntıdan yorumlarda riskli falan yazan olmuş ben de söyleyim doktoruma 😳
Zeyneb35 Bilgeferhat Evet canım kesinlikle git rutin kontrol yaptır çünkü bende kansızlık çıktı b12 eksikliği vitamin eksikliği demir eksikliği çıktı ve hepsi riskli şeyler
Bilgeferhat Zeyneb35 hadi ya benimde kanım düşük çıkmıştı sağlık ocağında ama kan ilacını da kullanıyorum 3 aydır gittiğim de söyleyim bari seninde oluyor mu bazen yattığımda kalbimin çarpıntısının resmen sesini duyuyorum ve uyuyamıyorum
Selinselinselin Zeyneb35 benim 11 haftalıkkken başladı ama hiç üstünde durmadım taki geçen hafta göğüste agrı da eklendi acile gittim ertesi gün kardiyolog a çarpıntı ve ritim bozuklugu dedi ama önemli seviyede değil dedi. Kadın doğum doktorum da bir sıkıntı görmedi artarsa uygun ilaç veririz merak etme içini ferah tut dedi. Şuan 17 haftalığım