Bebeğim bir aylıkken şiddetli ishalden dolayı doktora götürmüştük amip dizanteri denilmişti. Bir hafta on gün içerisinde geçmeyince süt alerji de olabilir dediler ve ben sıkı bir diyet yaptım. Bundan bir hafta önce diyeti açtık herhangi bir belirti göstermedi. Doktor ne olur ne olmaz diye diyet yaptırdım alerji olabilir diye düşünmüştük ama amip dizanterimiş zaten dedi. O zamana kadar günde iki ile dört kere kaka yapardı. Kaka rengi ve kıvamında bir sıkıntı yoktu. Salı günü öğlen birde en son kakasını yaptı. Bu ikinci kakasıydı. Çarşamba sabahııyla birlikte yeni bir probiyotiğe başladık eskisinden memnun değildik. Nbl nin probiyotiği. Bebeğim kendi kendine gaz çıkartır oldu ama Salı gününden beri hiçbir şekilde kaka yok damla şeklinde bile. Dün akşama kadar gazini kendi kendine çıkartan bebeğim artık gazini çıkartamıyor ve artık kakasını yapamadığı için çok huzursuz ara ara ağlıyor ve memede huzurlu duramıyor. Poposuna zeytinyagi sürdüm dün akşam banyo yaptırdım ama hala kaka yok. Ikınmaktan makatında azıcık bir kanama var peçeteyi akmayacak kadar bölgesel kızarıklık gibi. Doktoruna yazdım ama henüz cevap vermedi ne yapabilirim çok huzursuz. Diyeti açtım herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi. Bebeğim 2 ay 8 günlük. Gaz damlasını da düzenli olarak kullanıyoruz bir aydır memnunuz sap simplexten. 4 gündür kaka yok