nurellaaa__ elisamommy Ben göremedim ama daha erken geç döllenme olduysa çıkmaz bir iki gün gecikme yaşayınca tekrar yapın test 😊
arven000 elisamommy maalesef canım ben göremedim Fotoğrafın ayarlarıyla oynarsan bazen daha netleşebiliyor
elisamommy momysss Yine Sabah İlk İsrarla da Deneyim Sonra Bırakırım Son Günlere Ama Sanki Karartı Var Gibi Hafiften Ya
elisamommy Elisa0110 Sonrada Adet Geçince Denerim Yada 1 2 Gün Kala 22 mart son adet 6 sında uzayan akıntı oldu Kızımda 5 Gün Kala Normal Küçük Kasetlerle Öğrenmiştim
arven000 elisamommy 6 sında uzayan akıntı olduysa daha aşırı yeni Benim 7si çatlama günü daha çok var yani
zeynepaltnts66 arven000 uzayan akıntı hangi dönemde olur acaba bilgilendirir misin iki gündür bende var da adetime bir gün kaldı eğer olursam bugün test yaptım negatif çıktı birde
aysekaran elisamommy ben adetten 5 gün önce falan yaptığımda bu şekilde çıktı kates testte çıkmadı canım. Adetim geçince bir iki gün tekrar yaptım o şekilde gördüm. Belki vardır belki de testte sorun vardır çok ince çünkü.