Mervenin Okadar yanıyorki miğdem be ilaç ne şurup 🤮 ve artk ağlayarak kusuyorm okadar yanıyor😢 bir çaresini ben bulamadım 35. Haftaödayım🥵
Ecrinefe Sabah ac karnina omeprol ic ben 4. Ayimdan beri gunluk iciyorum hamileler icin cok iyi geliyo yanma olmuyo sukur icmedigim gün akşama kadar yanıyorum bende
glsmdncr Doktoruna danismadan ilac icme. Eczaci teknikeriyim Renni duo surup normal gaviscondan renniden mide koruyuculardan cok daha kuvvetli.. danisirsin onerirse içersin beni o çok rahatlatti..
Mervenin Tombikis96 içiyorum canm içiyorum soda soğuk süt sıcak süt salatalık elma kim ne derse yaptım içmediğim ilaç şurupta kalmadı🥵
gh2019 Mide yanması nasıl zor benim de 2 haftadır başladı doktora gittim renin şurup verdi eğer fayda etmezse ilacını yazarım dei bugün içtim bakalım biraz devam edeyim
Hakyemez Baharatlı ve ağır yiyeceklerden uzak durmalisin oncelikle sonrasnda beni soğuk süt rahatlatti
Mrvbyhn Rennie duo bir numara 8.haftamdan beri mide yanmasi yasiyorum bana en iyi gelen surup bu oldu