serifeozdmr305gmailcom Dsrh ve sadece detaylı için gitsek yardımcı olur mu acaba takipçi hastası mıydınız siz?
Dsrh serifeozdmr305gmailcom ben riskli bir durum vardı onun için gittim sonrasında detaylıya gittim iki kez. Randevu da hastane de bi çalışan twnidigim sayesinde aldım galiba kolay bulunmuyor ona randevu
serifeozdmr305gmailcom Dsrh şey soracağım özel muayene kısmında çiğdem hoca hiç çıkmıyor poliklinik kısmında ise kadın doğum 1 ve 2 şeklinde yazıyor hocaların isimleri yok özel muayene değil miydi sizinki ya da poliklinik kaçta duruyor çiğdem hoca hatırlıyor musunuz?
2cock esaesaesa salih burçin kavak var cok memnunm cok ilgili acaip bilgili bi doktor gecen p.tesi gttm kendisine 1. hamileligmdede ona gtmstm
2cock esaesaesa allah ya ben bi kac gn once aramstm bi kac gun sonrasina randevu olisturdular saolsnlar
BegumCapan Mom23H haftasonu ve mesai dışı olursa normal ve sezaryen aynı fiyat 51.000 Mesai içi olursa 46.000 dedi normal ve sezaryen için
Mom23H BegumCapan çok teşekkür ederim sağlıkla hayırlı bir şekilde Rabbşö kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı 🙏
Dsrh serifeozdmr305gmailcom Hastanede bir çalışan arkadaşım aldı benim için randevuyu. Sonraki randevuyu da hoca kendisi tarih vermişti yani ben sistemden almadım o yüzden bilmiyorum