elifagace Elwing6 ben geçen gün ebebekten baby plus canyon aldım 800 tl deneyip tecrübe edemedim ama orda alışveriş yapan bi kadında da vardı direk sordum çok memnunum dedi hem uygun hem de görüntüsü çok güzel bence
Merveyarali Nursemomm vertigo nedir bilmiyorum ama araştıracağim teşekkürler normal anakucaklari da mi sakincali?
Nursemomm Merveyarali bi tür kronik sinir sistemi rahatsızlığı semptomları sürekli baş döbmesi ve deyge kaybı o yüzden normal anakucaklaeını tercih edin
Merveyarali Elwing6 uzun süreli yatırmak için uygunmu onu araştrmak lazm bence canm ortopedik mi nasil bilemiyorum ama dedigin gibi biyere gidince cok rahatlik olur uygunsa
Ersozburcin Merveyarali Ben bundan aldım ama 659tlye falan aldım şuan zam gelmiş Leaf Ev Tipi Ana Kucağı https://www.e-bebek.com/nuna-leaf-ev-tipi-ana-kucagi-p-nun-80302 5 yaşındaki yeğenimi bike taşıyo gayet sağlam okuduğum yorumlar hep öyle ben öne arkaya salanmanın bebek için iyi olmadığını düşünüyorum bu ayakta sallar gibisapa sola sallanıyor. Tabi karar sizin
Popmum Elwing6 ben tommy baby aldım pusetli trendyolda indirimdeyken 600e. Bulursam link yine atayım 😊
Popmum Elwing6 Tommybaby 2018 Q3 Travel (seyahat) Sistem Bebek Arabası / ₺1.199,90 Şu an fiyatı iki katına çıkmış