carolina07 eymenim21 ben🙋♀️ ilk doğum kötü geçtiği için bi daha düşünmüyordum oğlum 5 yaşındayken tekrar hamile kaldım sürpriz oldu haziranda doğum var😄
kizinaasikanne carolina07 evet ikinci de spinal sezayendi. Ben hastalığımdan dolayı normal doğum yapamıyorum
sudeli4 eymenim21 ayy öyle bi anlık oldu ki 2,5 yaşındaydı oğlum olsa mı olmasa mı derken ileri yaşlarda daha zor olur diye ikinci çocuğu düşündüğümüz ay oldu şükür
eymenim21 eloleeeyyy ay yok 4 falan 4 sene boyunca hamilelik çocuk kafa kalmaz bir tane var ilerde bir tane olsa yeterdir daha
tugceesnygt eymenim21 karar verme aşamasına gelemeden hamile kaldım ve kizim daha 2 yaşına bile gelmedi 😁
vanilya_kokusu_ eymenim21 ben asla ikinciyi yapman dedim ama kızıma da Bir arkadaş olsun dedik sonra 26 günlük bir kızım daha oldu çok şükür ileride birlikte çok güzel arkadaş olurlar en azından 🥹🥰😘 diğer kızım iki buçuk yaşında
seyma2024 minosannecik_2minis bu eğitim beni korkutuyor inşallah çabucak halledebiliriz teşekkürler sagolun hayirli saglikli evlat olsunlar inşallah
momysss eymenim21 benimde ilk doğumum kötü geçti korkuyorumda hala ama cocugumun bi kardesi olsun istedim kndimi inan hiç düşünmedim yoksa yapamazdım. Kardeş mutlaka yapacaktım o yüzden ertelemek istemedim