hilu Lazere gitmek yerine almayi cok istiyorum ama koyu bölgeleri görüyor mu atis yapiyor mu konusu kafamı karıştırıyor özel bölgeme atis yapmiyor yorumu çok okudum.27.000 fiyatı az da değil boşuna almak istemiyorum kullanan var mı?
emineuc Kullanıyorum, daha önceden de lazerliyim. Atış yapmama durumu yok bende ama atışları çok yavaş. Yalnızca yavaşlığından muzdaribim. Öyle koyu olduğu için görmeme problemi yaşamadım
eliffdemir Bende lazere gittim daha sonra bu durumdan sıkılıp ev için aldım benimde Philips ve memnun da kaldım tüyleri uyuttugunu soyluyorlsr ama uyusunlar uzunca bir süre yeter 🤣
hilu eliffdemir evet ya zaten güzellik merkezindekilazer de tamamen bitirmiyor %80 falan bitiş sağladı bende hamileliğimde de çıkmadı ama özellikle özel bolgeme 17 kere falan gitmisimdir yani bitmeyen yerler yine bitmedi senede 3 ara atış gerekiyor dediler 2 ay sonra tüyler cikmaya basladi artik yıldım valla gitmek hic canim istemiyor😬
eliffdemir hilu Çok haklısın bende sırf bu yüzden aldım ara atışlar için bile ücret ödemek tense alırım o atışları ben yaparım diye düşündüm gayet de iyi oldu rahatladım