Lily ayla-bc yani işte normal doğumda 1 gün sezaryende 2 gün yatırıyolar canım. Ben sertaç beye gidiyorum ama diğer doktorlarını bilmiyorum iyi olduğunu söylüyorlar uzmanlarının da.
ayla-bc Lily sertac bey hoca o zaman uzmanlarinda ayri sanirim? Bende bi oraya gidip gorusmek istyorum bu hafta.normal mi dusunyosun peki dogumu? ayrica tesekkur ederim sagol canim😊
tubamert Lily Merhabalar, Sertaç hocadan memnun kaldınız mı? Bir de amniyosentez yaptırmanız gerekti mi? Tecrübesi nasıl acaba?
Lily ayla-bc rica ederim😊 evet sertaç bey doçent o yüzden muayene ücreti farklı ama genel işlem ücretleri aynı bildiğim kadarıyla. Ama bi an önce git görüş canım çünkü çok yoğun oluyor sıkıntı yaşamayın sonrasında. Sen kaç haftalık hamilesin? Bu arada evet normal istiyorum😊 nasip olursa şu an herşey yolunda gidiyor ama bebiş nasıl gelmek ister son dk ne olur bilemiyorum tabi🤷🏻♀️
ayla-bc Lily anladim canim sertac beyin muane ucreyi ne kadar? Canim ben 24 haftaligim gittigim hastanede acil yogun bakim unitesi yok benimde son zamanlar daha aklim karisiyo aslinda doktorumdan memnunum.yarin arayip alirim olmadi randevu.bende normal dogum istiyorum tabi dedigin gibi ne sekilde gelisir bilinmez😊 sen kac haftalik hamilesin?
Ferah Prof. Dr. Ali Ergün riskli gebelik uzmanı ben onda yaptırdım ayrıntılı ultrasonu. CD ye kaydedip verdi bize,tek tek herşeyi anlatarak muayene etti. Ben çok memnun kaldım,540 tl ödemiştik aralık ayında.
Refref Senibekliyoruz bişey sorabilir miyim Atatürk e normal randevu alsak ultrason cihazı ile bakıyorlar mı yoksa onun için ayrı bi randevu tarihi mi veriyorlar