nergiss123 Mutfağıma ve koridora halı almak istiyorum sisal halı kullanışlı mı acaba kullanıp memnun olan var mı?
momyflow nergiss123 ben mutfağıma aldım valla çok memnunum 1 sene oluyo alalı leke de tutmuyo yağ döküldü onun lekesi bile kalmadı öyle söyliyim çocuklu eve ve özellikle mutfağa şart
nohutumm nergiss123 bence çok kullanışlı mutfakta kullnıyorum sadece ama dyson süpürgeyle süpürürken hep aşşağı yukarı şeklinde süpürmek gerekiyor yoksa ipleri çekiliyor gerçekten temizliği çok kolay ve şık duruyor
Blossommm Ben de yeni aldım henüz kullanmak nasip olmadı,yapısı biraz sert ama çocuklu evler için ideal çünkü bi şey döküldüğünde rahat siliniyor iz kalmıyor.Hav yapmıyor ve sanırım tüy de olmuyor çünkü bambu gibi bi malzemeden yapılıyor.
nergiss123 Blossommm Çok teşekkür ederim yorumunuz için🥰. Benim de küçük çocuğum var çok iyi olur o zaman.
erikarpuz momyflow malzemesi sert diyorlar ama kedi tırmalayabilir mi sizce ben de düşünüyorum ama kedime güvenemiyorum biraz pahalı sanırım mahvederse boşa para vermeyeyim
nergiss123 momyflow Yaa öyle mi ne güzel? Peki hiç yıkamaya gönderdiniz mi yıpranıyor mu yıkandıktan sonra? Yapısı vs bozuluyor mu?
Elisa0110 erikarpuz ben almadım ama Bi ara yeltenmiştim Bi kaç mağaza gezmiştim. Kalite kalite değişebiliyor demişti satıcı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ithal olanlar biraz daha kaliteli oluyor kedi çizmesine karşı dayanıklı olabiliyor demişti
ebrukkaya erikarpuz benim de kedim var tırmalamıyor bazen kustuğunda bile kolay temizleyebiliyorum leke de kolay çıkıyor fayansta da kayma yapıyor biraz ama…
nohutumm nergiss123 süpürme şekli hep aşşağı yukarı olmalı ipleri dışarıya doğru çekiyor hoş bir görüntü değilıkmıyor da kesince de orfan ip kaçar gibi geliyor biraz o durum sıkıntı kimseye süpürge yaptırmamak gerekiyor 🫠