Çok şükür sonunda sıra banada geldi burda hep okuyordum acaba bende yazacakmıydım evet artık yazıyorum öncelikle sancılarım olduğu için zaten hastanede yatıyordum akşama doğru nst girdim yine sancım çıktı serum falan taktılar ama durmadı doktorum geldi artık 34+0 oldun yeter sende yıprandın dedi gel saat aksam 12 de seni sezeryan yapalım dedi burda 6 saat boyunca bişey yememem gerektigini söyledi tabi heycan korku bastı o arada ben büyük sehirdeydim eşimde ilcedeydi onu aradım gel dedim beni amilayat alicaklar dedim sonra beni hazırladılar amilayata indirdiler bu arada doktorlar beni bekliyormuş ikiz annemiz gelmiş falan diyorlardı tabi ben ne yapacağımı bildiğimden ellerim ayaklarım titriyordu sonra amilyathaneye gittik önceki anestezi doktoru geldi. Rahat olmamı söyledi iğneyi yaptı yalan söylemeyeceğim biraz acıdı sonra yatırdılar sondayi falan taktılar uyusukken taktılar hissetmedim bile diğerleri uyusukken takmamislardi çok acımıştı o rada doktorumda geldi tabi bastirmalar hisediliyor ama acı sıfır midem bulantı hemen anestezi doktoru ine yaptı oda durdu ama tabi ben kustum ve once oğlum doğdu daha sonrada kızım doğdu yanımda temizlediler falan zaten küçük olduğu için kuveze alınacağını söyledi doktorum onları kuveze başka hastaneye sevk etiller o arada benim dikişlerle bitmek üzereydi biraz kan kaybettim doktor hemen ine yaptı durdurdu kanı beni odaya götürdüler ve kabus orda basladı çok sancılarım var iki gün boyunca bütün hastane başındaydı ilaçlara rağmen durmadılar artık dayanamıyordum. Ama çok şükür o günlerde bitti 3 gün hastanede kaldım akşam 12 de taburcu oldum şuan evdeyim daha iy ama bebeklerim kuvezde dua edin canlarım oğlum 2000 kilo kızım 2200 doğdu şuan her ikisi iki kilo olara k devam ediyorlar darısı tüm annne adaylarına