nurtenarslan1 Ciğerden gelen öksürmem var astım ilacı yazdı doktor ve 8 haftalık gebeyim lütfen ne fayda eder yardımcı olur musunuz
[silindi] nurtenarslan1 zeytinyaği pekmez ve tuzu karıştırın hafif ılık yapın icebildiginiz kadar için benim de öksürüğüm vardı bunu kullandım çok şükür geçti
bahar1995 nurtenarslan1 kuru dutu sıcak suyla demleyip sabah akşam içe bilirsin bacım birde zencegille balı karıştırıp aç karnına sabah yersen çok iyi olur
nurtenarslan1 Her şeyi denedim fakat çözüm olmuyor. Bal,pekmez, karabiber, zeytinyağı karıştırıp tükettim biraz fayda etti. Ama astım havasını da kullanıyorum kadın doğum doktorum da kullanabileceğimi bir zararı olmayacağını söyledi
gunes866_ nurtenarslan1 çok geçmiş olsun tetikleyen ne önce ondan kurtul. Hava bende kullandım etkisini gösterince rahatlarsın. Burun akıntın varmı. Eğer varsa ve genzınde de akıntı varsa yada balgam yıtma çıkar. Burnunu düzenli temizle serum suyuyla. Bitkisel şeyler herkese iyi gelmiyor mesela bende dahada çoğaltıyor
nurtenarslan1 [silindi] bunu da deneyeyim çok sağ olun. Öksürmem geçiyor ama hafif bi soğuk aldığım an geri geliyor şaka gibi bir olay. Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
[silindi] nurtenarslan1 bende tüp bebek yaptırdigim için ilk.embbriyom öksürük yüzünden tutunmadi ikinci tüp bebeğimi yaotim kaynanamın tavsiyesiyle zeytinyaği tuzu ve pekmezi karıştırdım içtim sabah akşam faydasinj gördüm sizde yapın bence
nurtenarslan1 Antibiyotik ve Mucovit C kullanmaya başladım maalesef. Çünkü ciğerimde ki enfeksiyon gün geçtikçe artıyor ve balgamı atamıyordum dua edin lütfen en kısa süre de iyi olayım. Allah razı oldun herkesten